Auris Audiologisch Centrum Aurislogo

Deel deze pagina


We zijn open!

Onze audiologische centra zijn vanaf 6 mei weer geopend voor onderzoeken. Vanwege het coronavirus en de maatregelen vanuit de overheid hebben wij verschillende maatregelen genomen. Lees hier waarmee u rekening dient te houden als u ons audiologisch centrum bezoekt. Bekijk onze veel gestelde vragen voor meer informatie.

Contact

Mocht u inhoudelijke informatie willen ontvangen over de mogelijkheden voor een onderzoek voor uw kind, dan kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met het Audiologisch Centrum bij u in de buurt. De adressen van de Audiologische Centra voor gehoor, spraak en taal van Auris vindt u hieronder. 

Bergen op Zoom
Open: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Marslaan 7
4624 CT Bergen op Zoom
T (0164) 26 65 99
F (0164) 23 81 73
acbergenopzoom@auris.nl
routebeschrijving​​
P Parkeren is gratis op straat 

Goes
Open: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Nassaulaan 8
4461 SX Goes
T (0113) 25 03 42
acgoes@auris.nl
routebeschrijving
P Parkeren is gratis op straat 

Rotterdam
Open: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Ammanplein 2
3031 RT Rotterdam
T (010) 413 22 80
F (010) 414 94 83
acrotterdam@auris.nl of voor aanmelding: aanmeldingenac@auris.nl
routebeschrijving
P Parkeren in Rotterdam is betaald via kentekenparkeren. Daarnaast geldt er in Rotterdam een milieuzone. Voor meer informatie kijk op www.rotterdam.nl. 

Bij het Audiologisch Centrum in Rotterdam kunt u zich wenden tot de bureaudienst. Bent u nog niet bij ons geweest en heeft u vragen over gehooronderzoek en/of hoortoestelaanpassing of controles daarvan, dan hebben de audiologen van het Audiologisch Centrum in Rotterdam vier keer per week een telefonisch spreekuur. De telefoniste kan u hierover nader informeren.

 • Aanmelden
 • Aanmelden

  U kunt zich aanmelden bij ons Audiologisch Centrum via onze website. Klik op deze link voor aanmelden tot 16 jaar. Voor aanmelden vanaf 16 jaar en voor volwassenen klikt op u deze link

 • Klachten en opmerkingen
 • Klachten en opmerkingen

  Wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo goed en zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Toch gaan er soms dingen mis. Wij horen het graag als u ontevreden bent. Hier leest u meer over klachten en opmerkingen.

  Als u kortgeleden één van onze audiologische centra heeft bezocht, zijn wij benieuwd naar uw ervaring. Daarom wordt aan een aantal van onze cliënten gevraagd mee te doen aan een onderzoek. Dit is een onderzoek naar de kwaliteit van onze dienstverlening. Het kan zijn dat u gevraagd wordt hier aan deel te nemen. Met uw ervaring kunnen wij de kwaliteit van onze diensten verbeteren. Zodat nieuwe cliënten hier in de toekomst van kunnen profiteren. Lees meer...

 • Uw privacy
 • Uw privacy

  Met persoonlijke gegevens gaat Auris zorgvuldig om. 

   Download deze folder om hier meer over te lezen. 

  Auris maakt gebruik van Zorgmail. Gegevens van cliënten worden altijd beveiligd verzonden. Meer informatie kunt u hier vinden.