Auris Audiologisch Centrum Aurislogo

Aanmelden tot 16 jaar

Heeft u voor uw kind een verwijzing van een arts ontvangen voor onderzoek op ons centrum? Of heeft iemand u geadviseerd om een onderzoek bij het Audiologisch centrum aan te vragen? Dan verzoeken wij u het onderstaand aanmeldformulier zo volledig mogelijk in te vullen en naar ons op te sturen per post of per email. Vergeet niet uw handtekening te plaatsen op het formulier. Jongeren vanaf 12 jaar dienen het formulier ook te ondertekenen.

Als u op de onderstaande link klikt wordt het aanmeldformulier gedownload en kunt u het uitprinten.  

 • Aanmelden
 • Aanmelden

  U kunt zich aanmelden bij ons Audiologisch Centrum via onze website. Klik op deze link voor aanmelden tot 16 jaar. Voor aanmelden vanaf 16 jaar en voor volwassenen klikt op u deze link

 • Klachten en opmerkingen
 • Klachten en opmerkingen

  Wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo goed en zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Toch gaan er soms dingen mis. Wij horen het graag als u ontevreden bent. Hier leest u meer over klachten en opmerkingen.

  Als u kortgeleden één van onze audiologische centra heeft bezocht, zijn wij benieuwd naar uw ervaring. Daarom wordt aan een aantal van onze cliënten gevraagd mee te doen aan een onderzoek. Dit is een onderzoek naar de kwaliteit van onze dienstverlening. Het kan zijn dat u gevraagd wordt hier aan deel te nemen. Met uw ervaring kunnen wij de kwaliteit van onze diensten verbeteren. Zodat nieuwe cliënten hier in de toekomst van kunnen profiteren. Lees meer...

 • Uw privacy
 • Uw privacy

  Met persoonlijke gegevens gaat Auris zorgvuldig om. 

   Download deze folder om hier meer over te lezen. 

  Auris maakt gebruik van Zorgmail. Gegevens van cliënten worden altijd beveiligd verzonden. Meer informatie kunt u hier vinden.