Auris Audiologisch Centrum Aurislogo

Aanvullende informatie

 
Wanneer u uw kind aanmeldt voor onderzoek, zijn er soms aanvullende gegevens nodig. Zoals een logopedisch verslag of informatie over eventuele onderzoeken die ergens anders zijn gedaan. Hierover vindt u meer informatie in het aanmeldformulier. Hoe sneller u deze informatie aanlevert, hoe sneller het onderzoek van start kan gaan. Mocht de behandeld logopedist niet beschikken over een recent verslag (niet ouder dan 3 maanden) dan kunt u de logopedist verzoeken onderstaand formulier in te vullen. 
 
 
Wij hebben altijd de verwijzing van uw arts nodig. Daarom moet u het aanmeldformulier samen met de verwijzing opsturen. Zonder verwijzing kan uw aanmelding niet in behandeling worden genomen.
 
Het aanmeldformulier kunt u ingevuld retour sturen. De adresgegevens vindt u op de pagina contactNadat wij alle informatie hebben ontvangen, wordt u opgeroepen voor intake of onderzoek.
 
Wij streven ernaar om binnen de wachttijdnorm van de Fenac een eerste afspraak te plannen. Voor intake, gehoor-, logopedisch en psychologisch onderzoek is dat 8 weken. Voor het kits-spreekuur is dat 4 weken.
 
 • Aanmelden
 • Aanmelden

  U kunt zich aanmelden bij ons Audiologisch Centrum via onze website. Klik op deze link voor aanmelden tot 16 jaar. Voor aanmelden vanaf 16 jaar en voor volwassenen klikt op u deze link

 • Klachten en opmerkingen
 • Klachten en opmerkingen

  Wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo goed en zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Toch gaan er soms dingen mis. Wij horen het graag als u ontevreden bent. Hier leest u meer over klachten en opmerkingen.

  Als u kortgeleden één van onze audiologische centra heeft bezocht, zijn wij benieuwd naar uw ervaring. Daarom wordt aan een aantal van onze cliënten gevraagd mee te doen aan een onderzoek. Dit is een onderzoek naar de kwaliteit van onze dienstverlening. Het kan zijn dat u gevraagd wordt hier aan deel te nemen. Met uw ervaring kunnen wij de kwaliteit van onze diensten verbeteren. Zodat nieuwe cliënten hier in de toekomst van kunnen profiteren. Lees meer...

 • Uw privacy
 • Uw privacy

  Met persoonlijke gegevens gaat Auris zorgvuldig om. 

   Download deze folder om hier meer over te lezen. 

  Auris maakt gebruik van Zorgmail. Gegevens van cliënten worden altijd beveiligd verzonden. Meer informatie kunt u hier vinden.