Auris Audiologisch Centrum Aurislogo

We zijn open!

Onze audiologische centra zijn vanaf 6 mei weer geopend voor onderzoeken. Vanwege het coronavirus en de maatregelen vanuit de overheid hebben wij verschillende maatregelen genomen. Lees hier waarmee u rekening dient te houden als u ons audiologisch centrum bezoekt. Bekijk onze veel gestelde vragen voor meer informatie.

 

Aanmelden

Voor het aanmelden voor een onderzoek op een van onze centra heeft u een verwijzing van een arts nodig. Dit kan een verwijzing zijn van uw huisarts, KNO-arts, ARBO-arts, revalidatiearts, neuroloog of kinder- of jeugdarts. Heeft uw arts in overleg met u de verwijzing rechtstreeks naar ons gestuurd, dan hoeft u niets te doen. U ontvangt dan binnenkort bericht van ons over de verdere procedure. Heeft uw behandelend arts de verwijzing aan u meegegeven, dan kunt u zich via deze site aanmelden of contact opnemen met ons Audiologisch centrum. Links in het menu vindt u informatie over aanmelden.

 • Aanmelden
 • Aanmelden

  U kunt zich aanmelden bij ons Audiologisch Centrum via onze website. Klik op deze link voor aanmelden tot 16 jaar. Voor aanmelden vanaf 16 jaar en voor volwassenen klikt op u deze link

 • Klachten en opmerkingen
 • Klachten en opmerkingen

  Wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo goed en zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Toch gaan er soms dingen mis. Wij horen het graag als u ontevreden bent. Hier leest u meer over klachten en opmerkingen.

  Als u kortgeleden één van onze audiologische centra heeft bezocht, zijn wij benieuwd naar uw ervaring. Daarom wordt aan een aantal van onze cliënten gevraagd mee te doen aan een onderzoek. Dit is een onderzoek naar de kwaliteit van onze dienstverlening. Het kan zijn dat u gevraagd wordt hier aan deel te nemen. Met uw ervaring kunnen wij de kwaliteit van onze diensten verbeteren. Zodat nieuwe cliënten hier in de toekomst van kunnen profiteren. Lees meer...

 • Uw privacy
 • Uw privacy

  Met persoonlijke gegevens gaat Auris zorgvuldig om. 

   Download deze folder om hier meer over te lezen. 

  Auris maakt gebruik van Zorgmail. Gegevens van cliënten worden altijd beveiligd verzonden. Meer informatie kunt u hier vinden.