Auris Audiologisch Centrum Aurislogo

Gehooronderzoek

De audiologie-assistent voert het gehooronderzoek uit en past deze aan de leeftijd aan. Bij jonge kinderen nemen we de testen in spelvorm af. Zeer jonge kinderen zitten bij hun ouder of verzorger op schoot of in een kinderstoel. Rust is heel belangrijk bij dit onderzoek. Daarom kan er maar één ouder bij het onderzoek aanwezig zijn, die het kind niet mag afleiden of helpen. De duur van het onderzoek varieert van dertig minuten tot een uur. Indien mogelijk bespreken we de uitslag van de testen direct met u. Meer over het onderzoek kunt u lezen in de folder 'Gehooronderzoek'.

Afhankelijk van de leeftijd van uw kind, hulpvraag van uzelf of uw verwijzer kunnen de volgende testen uitgevoerd worden. Klik hieronder op een onderzoek om te lezen wat het inhoudt en wat we doen tijdens een onderzoek. 

 • Aanmelden
 • Aanmelden

  U kunt zich aanmelden bij ons Audiologisch Centrum via onze website. Klik op deze link voor aanmelden tot 16 jaar. Voor aanmelden vanaf 16 jaar en voor volwassenen klikt op u deze link

 • Klachten en opmerkingen
 • Klachten en opmerkingen

  Wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo goed en zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Toch gaan er soms dingen mis. Wij horen het graag als u ontevreden bent. Hier leest u meer over klachten en opmerkingen.

  Als u kortgeleden één van onze audiologische centra heeft bezocht, zijn wij benieuwd naar uw ervaring. Daarom wordt aan een aantal van onze cliënten gevraagd mee te doen aan een onderzoek. Dit is een onderzoek naar de kwaliteit van onze dienstverlening. Het kan zijn dat u gevraagd wordt hier aan deel te nemen. Met uw ervaring kunnen wij de kwaliteit van onze diensten verbeteren. Zodat nieuwe cliënten hier in de toekomst van kunnen profiteren. Lees meer...

 • Uw privacy
 • Uw privacy

  Met persoonlijke gegevens gaat Auris zorgvuldig om. 

   Download deze folder om hier meer over te lezen. 

  Auris maakt gebruik van Zorgmail. Gegevens van cliënten worden altijd beveiligd verzonden. Meer informatie kunt u hier vinden.