Auris Audiologisch Centrum Aurislogo

Gehooronderzoek

Om je een idee te geven wat er tijdens het onderzoek gedaan wordt, adviseren wij om onderstaande informatie te lezen. 

De audiologie-assistent voert de testen uit. Het is van belang dat de testen in rust en stilte afgenomen worden en je niet afgeleid wordt. Daarom heeft het onze voorkeur dat je alleen met de onderzoeker meegaat. De uitslagen van de testen worden indien mogelijk direct met jou en je ouders besproken. De duur van het onderzoek varieert van dertig minuten tot een uur. 

Als je op onderstaande onderzoeken klikt, kun je meer lezen over wat we doen tijdens het onderzoek. Meer over het onderzoek kun je ook lezen in de folder (Gehooronderzoek bij kinderen).

 • Aanmelden
 • Aanmelden

  U kunt zich aanmelden bij ons Audiologisch Centrum via onze website. Klik op deze link voor aanmelden tot 16 jaar. Voor aanmelden vanaf 16 jaar en voor volwassenen klikt op u deze link

 • Klachten en opmerkingen
 • Klachten en opmerkingen

  Wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo goed en zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Toch gaan er soms dingen mis. Wij horen het graag als u ontevreden bent. Hier leest u meer over klachten en opmerkingen.

  Als u kortgeleden één van onze audiologische centra heeft bezocht, zijn wij benieuwd naar uw ervaring. Daarom wordt aan een aantal van onze cliënten gevraagd mee te doen aan een onderzoek. Dit is een onderzoek naar de kwaliteit van onze dienstverlening. Het kan zijn dat u gevraagd wordt hier aan deel te nemen. Met uw ervaring kunnen wij de kwaliteit van onze diensten verbeteren. Zodat nieuwe cliënten hier in de toekomst van kunnen profiteren. Lees meer...

 • Uw privacy
 • Uw privacy

  Met persoonlijke gegevens gaat Auris zorgvuldig om. 

   Download deze folder om hier meer over te lezen. 

  Auris maakt gebruik van Zorgmail. Gegevens van cliënten worden altijd beveiligd verzonden. Meer informatie kunt u hier vinden.