Auris Audiologisch Centrum Aurislogo

Intake kinderen

Een audioloog en/of logopedist beoordeelt uw aanmelding. Uw kind kan direct worden ingepland voor een intake op ons intakespreekuur of voor het logopedisch en/of ontwikkelingsonderzoek. Dat is afhankelijk van de onderzoeksvraag. Tijdens het intakespreekuur vindt gehooronderzoek plaats. Vervolgens heeft u een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u de zorgen die u heeft over de ontwikkeling van uw kind met de onderzoeker bespreken.

Degene die de intake afneemt (audioloog en/of gedragsdeskundige of logopedist) bespreekt de resultaten van het onderzoek met u. Soms komt daar advies uit voor vervolgonderzoek, bijvoorbeeld hersenstamonderzoek (BERA), logopedisch onderzoek of een ontwikkelingsonderzoek. 

U kunt meer lezen over het intake-spreekuur voor kinderen in de folder 'Intake-spreekuur (algemeen)'.

 • Aanmelden
 • Aanmelden

  U kunt zich aanmelden bij ons Audiologisch Centrum via onze website. Klik op deze link voor aanmelden tot 16 jaar. Voor aanmelden vanaf 16 jaar en voor volwassenen klikt op u deze link

 • Klachten en opmerkingen
 • Klachten en opmerkingen

  Wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo goed en zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Toch gaan er soms dingen mis. Wij horen het graag als u ontevreden bent. Hier leest u meer over klachten en opmerkingen.

  Als u kortgeleden één van onze audiologische centra heeft bezocht, zijn wij benieuwd naar uw ervaring. Daarom wordt aan een aantal van onze cliënten gevraagd mee te doen aan een onderzoek. Dit is een onderzoek naar de kwaliteit van onze dienstverlening. Het kan zijn dat u gevraagd wordt hier aan deel te nemen. Met uw ervaring kunnen wij de kwaliteit van onze diensten verbeteren. Zodat nieuwe cliënten hier in de toekomst van kunnen profiteren. Lees meer...

 • Uw privacy
 • Uw privacy

  Met persoonlijke gegevens gaat Auris zorgvuldig om. 

   Download deze folder om hier meer over te lezen. 

  Auris maakt gebruik van Zorgmail. Gegevens van cliënten worden altijd beveiligd verzonden. Meer informatie kunt u hier vinden.