Auris Audiologisch Centrum Aurislogo

Deel deze pagina


STEL EEN VRAAG

Voor volwassenen

Het Audiologisch Centrum richt zich naast kinderen en jongeren ook op volwassenen. We doen onderzoek en bieden ondersteuning naar en bij gehoorproblemen. 

Het kan zijn dat u twijfels heeft over uw gehoor. Wij kunnen een gehooronderzoek afnemen. Ook bieden we ondersteuning bij problemen met de hoortoestelaanpassing. Volwassenen met tinnitus (oorsuizen) problemen kunnen bij het tinnitusteam terecht. 

Vermindering van het gehoor kan leiden tot ernstige problemen in de communicatie. Mocht dit bij u aan de orde zijn dan kunt u dit kenbaar maken tijdens het gehooronderzoek. We kunnen in overleg met u een intakegesprek voor de cursus Spraakafzien en Communicatieve vaardigheden inplannen. Dit gesprek vindt plaats tussen u en de maatschappelijk werker van ons Audiologisch Centrum. 

Meer informatie vindt u op de website van Stichting Hoormij. Voor iedereen die geïnteresseerd is in slechthorendheid, oorsuizen (tinnitus), de ziekte van Ménière (draaiduizelingen), brughoektumoren, overgevoeligheid voor geluiden (hyperacusis), in diverse hoorimplantaten zoals een cochleair implantaat (ci) of in een taalontwikkelingsstoornis (TOS).

 

  

 • Aanmelden
 • Aanmelden

  U kunt zich aanmelden bij ons Audiologisch Centrum via onze website. Klik op deze link voor aanmelden tot 16 jaar. Voor aanmelden vanaf 16 jaar en voor volwassenen klikt op u deze link

 • Klachten en opmerkingen
 • Klachten en opmerkingen

  Wij doen er alles aan om onze dienstverlening zo goed en zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Toch gaan er soms dingen mis. Wij horen het graag als u ontevreden bent. Hier leest u meer over klachten en opmerkingen.

  Als u kortgeleden één van onze audiologische centra heeft bezocht, zijn wij benieuwd naar uw ervaring. Daarom wordt aan een aantal van onze cliënten gevraagd mee te doen aan een onderzoek. Dit is een onderzoek naar de kwaliteit van onze dienstverlening. Het kan zijn dat u gevraagd wordt hier aan deel te nemen. Met uw ervaring kunnen wij de kwaliteit van onze diensten verbeteren. Zodat nieuwe cliënten hier in de toekomst van kunnen profiteren. Lees meer...

 • Uw privacy
 • Uw privacy

  Met persoonlijke gegevens gaat Auris zorgvuldig om. 

   Download deze folder om hier meer over te lezen. 

  Auris maakt gebruik van Zorgmail. Gegevens van cliënten worden altijd beveiligd verzonden. Meer informatie kunt u hier vinden.